Australië heeft geen Bill of Rights, en dat is te zien

australie-heeft-geen-bill-of-rights,-en-dat-is-te-zien

08-09-21 12: 26: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

De Australische regering krijgt de laatste tijd steeds meer kritiek op haar Covid-reactie, niet alleen in eigen land maar ook van overzee.

Er is veel om te bekritiseren, van soldaten die patrouilleren aan de staatsgrenzen en de straten van Sydney controleren, tot mensen die worden gearresteerd enkel omdat ze berichten over lockdownprotesten op sociale media plaatsen, tot politie die toegang heeft tot QR-tracinginformatie en projectielwapens afvuurt op lockdowndemonstranten, tot nieuwszenders die Covid-patiënten die isolatiebevelen overtreden, aan de schandpaal nagelen, tot het vaak ineffectieve hotelquarantainesysteem voor reizigers dat wordt vervangen door speciaal gebouwde quarantainevoorzieningen en Orwelliaanse bewakingsapps. De staten Victoria en New South Wales zijn begonnen met het heropenen van de deuren nadat de Delta-variant bewezen had dat de nul-Covid-doelstellingen onbereikbaar waren zelfs te midden van strikte lockdowns,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: