De ACLU, vóór COVID, veroordeelde mandaten en dwangmaatregelen om pandemieën te bestrijden

de-aclu,-voor-covid,-veroordeelde-mandaten-en-dwangmaatregelen-om-pandemieen-te-bestrijden

07-09-21 10: 36: 00, Protest voor medische vrijheid en gezondheidskeuze in Minnesota, Stop de mandaten, burgers van Minnesota eisen geïnformeerde toestemming en transparantie in zaken van gezondheidskeuze en medische vrijheid zonder dwang. (Foto door: Michael Siluk/UCG/Universal Images Group via Getty Images)

De American Civil Liberties Union (ACLU) verraste deze week zelfs veel van haar hardste critici toen zij dwangprogramma’s en andere mandaten van de staat sterk verdedigde in naam van de strijd tegen COVID. “Verre van ze in gevaar te brengen, bevorderen vaccinmandaten eigenlijk de burgerlijke vrijheden,” kondigde haar Twitter-account aan, eraan toevoegend dat “vaccinvereisten ook degenen beschermen wier werk regelmatige blootstelling aan het publiek met zich meebrengt.”

Als je verbaasd was om te zien dat de ACLU de burgerlijke vrijheden imperatieven van “vaccin mandaten” en “vaccin eisen” aanprijst – waarbij de overheid volwassenen dwingt om medicijnen in hun eigen lichaam te injecteren die ze niet willen – de New York Times op-ed die de groep promootte,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: