De langetermijngevaren van experimentele mRNA-injecties

de-langetermijngevaren-van-experimentele-mrna-injecties

08-09-21 12: 50: 00,

mercola.com

  • COVID mRNA-gebaseerde spuiten hebben codon-optimalisering gebruikt om de eiwitproductie te verbeteren. Een codon bestaat uit drie nucleotiden, en nucleotiden zijn de bouwstenen van DNA. Het gebruik van codonoptimalisatie garandeert bijna onverwachte resultaten.
  • Het vervangen van zeldzame codons moet zorgvuldig gebeuren, omdat zeldzamere codons een tragere vertaalsnelheid kunnen hebben, en een tragere snelheid is eigenlijk nodig om eiwitmisvouwing te voorkomen.
  • Stopcodons, die aan het eind van een mRNA-coderende sequentie komen, geven het einde van de eiwitsynthese aan. Volgens een recent rapport hebben zowel Pfizer als Moderna suboptimale stopcodons geselecteerd.
  • COVID-vaccinatie induceert het spike-eiwit in een mate die in de natuur niet voorkomt, en het spike-eiwit is het toxische deel van het virus dat verantwoordelijk is voor de duidelijkste effecten van het virus, zoals bloedstollingsstoornissen, neurologische problemen en hartschade. Het zou naïef zijn te verwachten dat de COVID-opname dergelijke effecten niet zou hebben.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: