De mRNA experimentele genmodificatie spuiten

de-mrna-experimentele-genmodificatie-spuiten

08-09-21 02: 32: 00,

Door Peter König: Hij is geopolitiek analist en voormalig senior econoom bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar hij meer dan 30 jaar heeft gewerkt aan water- en milieuvraagstukken in de hele wereld. Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor online tijdschriften en is de auteur van Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed en co-auteur van Cynthia McKinney’s boek When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis (Clarity Press – 1 november 2020).

Worden mRNA-vaccinaties vermomd als griepprikken?

Het kaartenhuis is aan het afbrokkelen. Het is algemeen bekend dat het zogenaamde SARS-CoV-2 “virus” nooit geïsoleerd en gezuiverd is – wat logischerwijs tot de conclusie leidt dat het hele Covid verhaal – dat de wereld de laatste 18 maanden in trauma heeft gehouden – een enorme fraude van bijbelse proporties is, met niets te vergelijken,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: