De voortdurende oprukking

de-voortdurende-oprukking

08-09-21 02: 00: 00,

Al meer dan een jaar leven miljoenen mensen op deze planeet in een soort noodtoestand. Velen van hen zijn vrijheden ontnomen die zij vroeger dagelijks beleefden en daarom misschien niet meer als waardevol of belangrijk beschouwden. Al meer dan een jaar is Corona duidelijk genoeg om te begrijpen dat voorlichting door middel van medische feiten niet voldoende is. Het bewijsmateriaal blijft zich consolideren zodat het nu duidelijk is dat bijna alle interventies, en vooral niet-farmaceutische interventies, de grootste vergissing zijn in het gezondheidsbeleid ooit volgens Harvard Professor in de Geneeskunde, Biostatistiek en Epidemiologie Martin Kulldorff. Ik ga echter niet de volgende op feiten gebaseerde tekst schrijven waarin ik beweer dat er geen bewijs is voor een nieuw dodelijk virus en zeker niet voor een epidemie van nationale omvang. Evenmin zal ik bespreken dat de Corona-maatregelen geen significant effect hadden op de incidentie van infecties en meer kwaad dan goed deden. De lockdowns gingen ten koste van de armen, kwetsbaren en kinderen en ten gunste van de laptopklasse en superrijken die het thuiskantoor schreven om solidariteit.

“Zoals altijd is er een enorme kloof tussen de mensen die gebruik maken van elitaire media en politieke platforms,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: