Dick Allgire: Dood van de Petrodollar – Jean-Claude@BeyondMystic

dick-allgire:-dood-van-de-petrodollar-–-jean-claude@beyondmystic

08-09-21 05: 41: 00,

Dick Allgire was presentator, verslaggever en producent bij KITV, de ABC nieuwszender in Honolulu, Hawaii voor bijna 40 jaar, en ging met pensioen in 2012. Hij is betrokken bij remote viewing sinds de late 1990 jaren, training uitgebreid voor bijna twee decennia met een gepensioneerd lid van een US Army Special Forces Intelligence Team.

Allgire heeft een transcendent perspectief op de dood van de Petrodollar, als een van de meest vooraanstaande remote viewers in de wereld van vandaag, waarvan ik dacht dat het interessant zou zijn om het back-to-back af te spelen, binnen de context van Catherine Austin Fitts’ interview over hetzelfde algemene onderwerp gisteren.

Alle waanzin die we zien heeft niets te maken met de volksgezondheid of Trump of Biden of Afghanistan. Alle waanzin die we zien heeft te maken met de op handen zijnde financiële en bestuurlijke reset. Zoals Fitts zegt, de Plandemie en de vaxx dienen als “luchtdekking” om af te leiden van het feit dat de dollar dood is en dat de overheidsrechten waar we in betaald hebben binnenkort zullen verdwijnen – het is ook om zoveel mogelijk eisers op deze rechten uit te roeien.

” Lees verder