Exclusief: 30-jarige zoekt nog steeds naar antwoorden 6 maanden na ontwikkelen van neurologische complicaties na vaccin Pfizer

exclusief:-30-jarige-zoekt-nog-steeds-naar-antwoorden-6-maanden-na-ontwikkelen-van-neurologische-complicaties-na-vaccin-pfizer

08-09-21 06: 50: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Dominique De Silva, 30, is nog steeds op zoek naar antwoorden van artsen na het ontwikkelen van een lange lijst van slopende aandoeningen, waaronder ernstige neurologische complicaties, pijn en soms, een onvermogen om te lopen, na haar eerste dosis van Pfizer’s COVID-vaccin.

In een interview met The Defender, Dominique, die gaat door @QueenCityDom op Instagram, zei dat ze van Las Vegas naar North Carolina verhuisde om haar nieuwe leven te beginnen, te trouwen en haar onroerend goed praktijk te openen toen ze besloot om zich te laten vaccineren. Omdat ze maar één levende ouder heeft, wilde ze haar moeder en andere dierbaren beschermen.

“Dit virus verteerde me tot het punt dat ik mijn boodschappen afveegde met Clorox-doekjes,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: