“Fauci heeft weer gelogen” – Rand Paul reageert op nieuwe FOIA-documenten waaruit blijkt dat Fauci de bouw van “chimere coronavirussen” in het lab van Wuhan financierde

“fauci-heeft-weer-gelogen”-–-rand-paul-reageert-op-nieuwe-foia-documenten-waaruit-blijkt-dat-fauci-de-bouw-van-“chimere-coronavirussen”-in-het-lab-van-wuhan-financierde

08-09-21 07: 30: 00,

Senator Rand Paul (R-KY) zei dat de recent vrijgegeven documenten die aantonen dat Fauci “chimere coronavirussen” financierde, eens te meer bewijzen dat hij tegen het Congres loog.

Fauci heeft herhaaldelijk ontkend dat het NIH “gain-of-function” onderzoek in Wuhan financierde.

The Intercept verkreeg pagina’s van Wuhan documenten via een FOIA verzoek 900 waaruit blijkt dat Fauci loog over zijn rol in het financieren van “gain-of-function” onderzoek.

“Verrassing, verrassing – Fauci heeft weer gelogen,” zei Rand Paul dinsdag.

“En ik had gelijk dat zijn bureau het nieuwe coronavirus-onderzoek in Wuhan heeft gefinancierd,” voegde de Kentucky-senator eraan toe.

Fox News berichtte:

Paul’s tweet volgde op een bericht in The Intercept waaruit bleek dat de Amerikaanse regering 3,1 miljoen dollar heeft gepompt in de Amerikaanse gezondheidsorganisatie EcoHealth Alliance om het vleermuis coronavirus onderzoek in het Wuhan Institute of Virology (WIV) te ondersteunen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: