Het plezier uit het ‘progressief’ zijn halen, door Jared Taylor

het-plezier-uit-het-‘progressief’-zijn-halen,-door-jared-taylor

08-09-21 04: 20: 00,

Het bewijs dat genen intelligentie en andere persoonlijkheidskenmerken beïnvloeden is zo overweldigend dat zelfs een paar linkse mensen het niet langer ontkennen. Maar, o, wat worstelen ze met de vraag hoe wetenschap te rijmen valt met de religie van gelijkheid. Hoe rechtvaardig je massale sociale interventie als de mensen die je probeert te helpen misschien niet het slachtoffer zijn van racisme of sexisme of kapitalisme? Wat als tenminste een deel van het probleem is dat ze dom of lui geboren zijn?

Ik zeg al jaren dat de mensen die ons belasten en ons commanderen in naam van gelijkheid niet zullen stoppen met ons te belasten en ons te commanderen enkel omdat blijkt dat onsuccesvolle mensen een slechte worp van de genetische dobbelstenen hebben gekregen. Maar aalmoezenprogramma’s zullen moeilijker te verkopen zijn, en âprogressievenâ zullen een van hun grote geneugten in het leven moeten opgeven: de overtuiging dat ze moreel superieur zijn aan de âracistenâ en âconservatievenâ die ze de schuld geven van de problemen die ze denken op te lossen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: