Ja, Pfizer’s Covid pil is een Ivermectine rip-off! Pfizer’s “tweemaal daags Covid pil” is vrijwel hetzelfde als Ivermectine

ja,-pfizer’s-covid-pil-is-een-ivermectine-rip-off!-pfizer’s-“tweemaal-daags-covid-pil”-is-vrijwel-hetzelfde-als-ivermectine

08-09-21 09:27:00,

Ze zullen de echte genezing verkopen die ze nu verbieden en de verdiensten verschuiven naar de nepvaccins. Oké, alles wat ze tot nu toe hebben gedaan was gewoon achterlijk, maar dit is een slimme kwade strategie. Niet echt origineel, ze stelen zelfs de verdiensten van sanitair, maar er zit eindelijk wat intellectuele waarde in dit plan. Of voormalig plan, want het gaat niet zo goed werken als iedereen er eenmaal achter komt, schrijft Tapnewswire.com.

Toen ik zei “echte genezing”, heb ik niet afgezien van de waarheid dat het Coronavirus alleen op computers bestaat, dus het kan geen echte genezing hebben anders dan ctrl+del. Maar de SARS-COV-2 fabrikanten hebben enkele echte symptomen gestolen van echte virussen en ziekten. De meeste daarvan zijn gevoelig voor een reeks chemicaliën zoals hieronder beschreven.

Het nepvirus zou veel moeilijker aan te smeren zijn zonder een aantal van deze echte gevallen van andere ziekten. En successen tegen griep, laten we zeggen, worden verkocht als overwinningen tegen de monsterlijke Covidzilla.

Ook feiten:

De meeste medicijnen zijn gewoon mislukte lab-kopieën van natuurlijke samenstellingen.
Pfizer’s “tweemaal daags Covid pil” is vrijwel hetzelfde als Ivermectine.

Pfizer’s persbericht over de pil.

KLIK VOOR GROOT BRON

“Een In-silico data-analyse uitgevoerd door Choudhury et al. toonde aan dat Ivermectine efficiënt gebruik maakt van virale spike-eiwit, belangrijkste protease, replicase, en menselijke TMPRSS2 receptoren als de meest mogelijke doelen voor het uitvoeren van zijn “antivirale efficiëntie” door het verstoren van de binding. Aangezien Ivermectine eiwit targets van zowel het virus als de mens exploiteert, zou dit de reden kunnen zijn achter zijn uitstekende in vitro werkzaamheid tegen SARS-CoV-2.” – The Journal of Antibiotics, 15 juni, 2021

KLIK VOOR GROOT BRON

Ze gebruikten de protease beschrijving in plaats van de naam, ik vraag me af of opzettelijk…

“We identificeren hydroxychloroquine, een geneesmiddel dat al is goedgekeurd voor gebruik tijdens de zwangerschap, als een mogelijke remmer van NS2B-NS3 protease door gebruik te maken van een door de Food and Drug Administration goedgekeurde geneesmiddelenbibliotheek, moleculaire docking, en moleculaire dynamica simulaties. Om inzicht te krijgen in de remmende werking van hydroxychloroquine op NS2B-NS3 protease, hebben we enzymkinetische studies uitgevoerd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: