Liefde en geduld, hartjes en free hugs? Nee, de beuk erin!

liefde-en-geduld,-hartjes-en-free-hugs?-nee,-de-beuk-erin!

08-09-21 08:50:00,

Allemaal leuk en aardig hoor, met z’n allen bijeenkomen op de dam om als middelbare scholieren die op schoolreisje zijn, met hartjes rond te lopen en een glimlach op het gezicht te knuffelen, maar daar win je de oorlog niet mee. De krakers in de jaren ’80 gingen nog het gevecht aan. Dat was nog eens verzet; geen Valentijn festival. Natuurlijk ga je het daar alleen ook niet mee winnen, maar in alle fronten van de maatschappij zou gewoon een keihard ‘NEE’ uit moeten gaan.

Volgens Jensen moeten we onze boosheid niet op politici richten, maar op de dames en heren die na de politieke carrière het bedrijfsleven in gaan. Volgens Vrijland moet u uw boosheid op iedere systeempuppet richten, beginnende bij de kern van de macht, die ligt bij de paleizen en de propaganda producenten. Politici, leiders van werkgeversorganisatie, branche organisatie, grote bedrijven, tv-makers, kranten en vooral de koning. Ja, de echte macht ligt verscholen achter de schijn van democratie.

Gisteren verstuurde ik een nieuwsbrief aan duizenden leden van deze site over boos zijn. Liefde en geduld, hartjes en free hugs? Nee, de beuk erin! Het wordt tijd om echt boos te zijn, vandaar deze nieuwsbrief:

Hi,

Ik moet dit even kwijt:

De ‘Hamer en de dans‘ strategie is: we rammen de maatschappij in lockdown en daarna dansen we een stapje naar voren en een stapje terug.

Die dansleraar, die trouwens prachtig gelanceerd werd door de media, blijkt nu de werking van virussen als besmettelijk zijnde appjes en smsjes uit te leggen en houdt daarmee het fundament in stand; het fundament voor het vaccinatie fascisme.

Leuk hoor al dat geknuffel, die hartjes, ‘liefde en geduld’ op de Dam, maar volgens mij moet nu de beuk er gewoon in. Geen enkele maatregel meer accepteren en al helemaal niet uitsluitingsfascisme van werkgevers of instanties. We zijn met meer dan je denkt!

Lees dit even en kijk hoe we gestuurd worden door oppositie die vergunningen bij de staat vraagt, naar de rechters-die-trouw-zweren-aan-de koning gaat en binnen de kaders van vadertje-fascistische-staat danst.

Jezus jaagde de farizeërs en geldwisselaars de tempel uit. Ik vind dat nog wel een mooi voorbeeld om na te volgen.

Het wordt tijd dat we boos worden!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: