Luchtvervuiling is in wezen lichtvervuiling

luchtvervuiling-is-in-wezen-lichtvervuiling

08-09-21 02:37:00,

Onlangs is in Londen wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van luchtvervuiling. Uit de resultaten blijkt dat de bewoners van de stad die het meeste te maken hebben met luchtvervuiling ook bijna een derde meer psychisch ziek zijn en problemen hebben.

Dan schaam ik me en ben gelijk diepbedroefd en hartstikke boos over de hemel vandaag die geen moment vrij geweest is van chemtrails. Van de stof- en stuffbanen die precies dat brengen waarvan de bovenstaande studie zegt dat het zo ongezond is als de pest.

Uiteindelijk is het in wezen het licht dat vervuild wordt wat ons het diepste raakt. Wij zijn lichtwezens. We leven van lichtwezens als planten. Elke indruk door welk zintuig ook is uiteindelijk een vorm van licht die verschijnt als bewust geworden smaak, geur of  gedachte.

Het is zo triest weer zo’n goddelijke dag daarboven aan de duivel gewijd te zien worden door de mensen die de lucht willen beheersen om hun boodschappen er doorheen te laten vliegen.

Gelukkig besteedden we hier onze dag desondanks goed door met ons hart te zijn bij de honderdduizenden die op de Dam voor een vrij leefmilieu ijverden of die mee genoten met de luchtvervuilende Verstappen.

Lichtvervuiling - 2

Gerelateerd

‘Niemand heeft het recht om het licht van de zon te verbleken’

Over klassiek zonlicht versus chemtrail TL-llicht en U-ether

Hoe kunstmatig gefilterd zonlicht inwerkt op onze zintuigen

Wie het zonlicht terugkaatst, zendt het leven retour

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: