NAVO en de EU: Wordt vaders leger een snelle reactiemacht?

navo-en-de-eu:-wordt-vaders-leger-een-snelle-reactiemacht?

08-09-21 08: 59: 00,

Heb je ooit gehoord van de oude Britse TV show Dad’s Army? Zo niet, dan is het hoog tijd om hem te bekijken – en er smakelijk om te lachen.

De show gaat over de Home Guard, de vrijwillige burgerbescherming die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het Verenigd Koninkrijk werd opgericht voor het geval de Duitsers zouden binnenvallen. Een opeenvolging van stuntelende burgers met de meest uiteenlopende beroepen komt samen onder het commando van een pompeuze bankdirecteur die zich voordoet als officier.

Het essentiële karakter van de humor blijkt uit het feit dat het ooit de populairste show in Albanië was – de staat kon het zich niet veroorloven de show in het Albanees te vertalen, maar de plaatselijke bevolking die de woorden niet verstond was nog steeds geboeid door de vreemde kleine mannetjes in uniform die rondliepen. We kennen allemaal zulke mensen; we hebben allemaal in hun schoenen gestaan.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: