Om Loekasjenko omver te werpen: de CIA heeft een Oekraïense inlichtingendienst opgeblazen

om-loekasjenko-omver-te-werpen:-de-cia-heeft-een-oekraiense-inlichtingendienst-opgeblazen

08-09-21 02: 45: 00,

CNN bericht over een geheime operatie van de Oekraïense inlichtingendienst, samen met de CIA, om Russen te ontvoeren 32 naar Oekraïne. Maar de CIA had blijkbaar grotere doelen.

Weet je nog dat in juli 2020 werd gemeld dat Russen waren gearresteerd in Wit-Rusland 32 omdat ze onrust zouden hebben gezaaid voor de toen aanstaande presidentsverkiezingen? Er is nu nieuwe informatie hierover die afkomstig zou kunnen zijn van een thriller van de geheime dienst. De informatie is niet echt nieuw, want dit alles werd een jaar geleden al bekend in Rusland, maar nu bevestigt CNN de versie van de Russische geheime dienst op cruciale punten.

De gebeurtenissen in de zomer 2020

In juli 2020 arresteerde de Wit-Russische geheime dienst 32 Russen en beschuldigde hen ervan rellen te willen organiseren voor de komende verkiezingen in Wit-Rusland in augustus 2020. Op dat moment had dit een klap kunnen zijn voor de betrekkingen tussen Minsk en Moskou,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: