Ouders, bereid u voor als u uw kind wilt beschermen tegen de naald van de staat

ouders,-bereid-u-voor-als-u-uw-kind-wilt-beschermen-tegen-de-naald-van-de-staat

08-09-21 01: 57: 00,

Hoewel de ongerechtvaardigde vaccinatie van alle kinderen van 12 tot 15 op handen is, ontbreken de cruciale details over de wijze waarop de regering deze specifieke fase van vergiftiging van de bevolking zal uitvoeren. Afgezien van de uitgelekte informatie dat huisartsen 22 pond zullen ontvangen voor elk kind dat zij vaccineren, en de hint dat schriftelijke toestemming van de ouders vereist zal zijn, is nog weinig bekend.

Berichten dat de regering, tegen het advies van het JCVI in, snel handelt, betekenen dat er een aanzienlijk risico bestaat dat de details van de vaccinatieprotocollen voor kinderen – waarop de weigering van ouderlijke toestemming naar behoren zou worden gebaseerd – op het allerlaatste moment of helemaal niet aan bezorgde ouders zullen worden meegedeeld, zodat zij onvoorbereid zijn en niet in staat om terug te vechten.

Hoewel hun recht om dergelijke toestemming te onthouden in de wet is vastgelegd – de “Gillick-competentie”, die alleen in uitzonderlijke omstandigheden toestemming van de ouders vereist voor medische ingrepen bij minderjarige kinderen (de volledige details hiervan zijn te vinden in het verslag van Kathy Gyngell hier en elders op deze pagina’s) -,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: