Peter Thiel’s luxe doomsday villa in Nieuw Zeeland?

peter-thiel’s-luxe-doomsday-villa-in-nieuw-zeeland?

08-09-21 03: 04: 00,

Nieuw-Zeeland ontpopt zich als de ideale plek voor rijke mensen om een maatschappelijke ineenstorting te overleven.

Miljardair Google-medeoprichter Larry Page heeft zich verstopt op privé-eilanden in Fiji om te ontsnappen aan COVID-19 en heeft onlangs een verblijfsvergunning gekregen in Nieuw-Zeeland in het kader van een categorie voor rijke investeerders.

Lang voor Page hield Peter Thiel, de tech-miljardair en medeoprichter van PayPal en Palantir, zijn residentie op het eilandnatie in het zuidwesten van de Stille Oceaan, door de aankoop 2015 van een eigendom ter waarde van 13,5 miljoen dollar.

Volgens CNBC heeft Thiel plannen ingediend om een huis te bouwen dat in de heuvels aan de oevers van Lake Wanaka is ingegraven.

Architectonische tekeningen van het heuvel herenhuis, ontworpen door Tokyo Olympisch Stadion architect Kengo Kuma en Associates, tonen wat bijna lijkt op een stijlvolle doomsday bunker, met genoeg leefruimte voor 24 mensen.

Kengo Kuma en Associates zei,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: