Steun de waarheid of de waarheid zal ophouden te bestaan, door Paul Craig Roberts

steun-de-waarheid-of-de-waarheid-zal-ophouden-te-bestaan,-door-paul-craig-roberts

08-09-21 04: 00: 00,

BlogviewPaul Craig Roberts Archief

Ondersteun de waarheid of de waarheid zal ophouden te bestaan


Bladwijzer Toggle AllToCToevoegen aan bibliotheekVerwijderen uit bibliotheek – B

Zoek tekst Hoofdlettergevoelig Exacte woorden Inclusief opmerkingen

    Zoals u kunt zien in mijn posting van gisteren â https://www.paulcraigroberts.org/2021/09/07/the-powerful-case-against-covid-mrna-vaccine/ â deze website is een bron van feitelijke informatie over Covid. Het verschaft de informatie die onderdrukt wordt door de âsociale mediaâ en andere Big Pharma media zoals CNN.

    Het verstrekken van deze informatie resulteert in mij te demoniseren door Big Pharmaâs trollen. Homeland Security heeft dissidenten van het officià “le Covid verhaal bestempeld als âdomestic extremistsâ en is van plan ons op een of andere autoritaire manier het zwijgen op te leggen zodra de gehersenspoelde en angstige bevolking toestemt.

    ” Lees verder

    %d bloggers liken dit: