Terwijl burgers opgesloten zitten, reist de Australische premier in zijn privévliegtuig en fluit naar de quarantaine (video)

terwijl-burgers-opgesloten-zitten,-reist-de-australische-premier-in-zijn-privevliegtuig-en-fluit-naar-de-quarantaine-(video)

08-09-21 05: 38: 00,

Terwijl gevangen Australiërs te horen krijgen dat ze niet eens met hun buren mogen praten, nam premier Scott Morrison naar verluidt een privéjet om zijn familie in Sydney te bezoeken en ging hij na terugkeer in Canberra niet in quarantaine.

Na een vrijstelling voor “essentieel werk” te hebben gekregen, vloog Morrison zaterdag tijdens het Vaderdagweekend naar Sydney in New South Wales en keerde hij maandagochtend terug naar Canberra. Critici zeggen dat hij de reis heeft gemaakt om zijn familie te zien, iets wat andere Australiërs werd geweigerd, meldt de Telegraph.

Zowel in Sydney als in Canberra gelden draconische afsluitingsmaatregelen die mensen alleen toestaan hun huis te verlaten om “vitale” redenen en burgers verhinderen grotere afstanden af te leggen, hoewel deze regels blijkbaar niet van toepassing zijn op Morrison.

Volgens de normale COVID 19 regels, zou Morrison een quarantaine van twee weken hebben moeten doorstaan bij zijn terugkeer naar Canberra,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: