Verpleegkundigen en verzorgers spreken zich uit: de meerderheid van de mensen die in het ziekenhuis worden opgenomen, is gevaccineerd

verpleegkundigen-en-verzorgers-spreken-zich-uit:-de-meerderheid-van-de-mensen-die-in-het-ziekenhuis-worden-opgenomen,-is-gevaccineerd

08-09-21 05: 39: 00,

Volgens de media hebben we momenteel te maken met een “pandemie van de ongevaccineerden”, maar gezondheidswerkers vertellen een ander verhaal. Ze zeggen dat er voornamelijk volledig gevaccineerde patiënten in de ziekenhuizen liggen. De video’s zijn vrijgegeven door Red Voice Media.

“Vaccinschade?” vraagt iemand aan een verpleegster op de ICU tijdens een protest. “Drieëndertig,” antwoordt ze. “Alleen deze week al zijn er drie mensen volledig gevaccineerd.”

Geloof de media niet

Ze meldt dat een 30-jarige vrouw binnen 48 uur na haar vaccinatie hevig begon te bloeden. “Ze heeft er heel veel spijt van,” zegt ze. De verpleegster zegt dat de vrouw nu vecht voor haar leven. Zij heeft twee kinderen.

De media beweren dat 90 % van de Corona-patiënten in het ziekenhuis niet gevaccineerd zijn. Volgens de verpleegster is dit een leugen. “Ik zie bijna alleen maar gevaccineerde personen. Ongevaccineerden ook, maar geloof de media niet.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: