VS-NAVO en Rusland-China in hybride oorlogsvoering

vs-navo-en-rusland-china-in-hybride-oorlogsvoering

08-09-21 03: 00: 00,

Door Pepe Escobar: Hij is een Braziliaanse journalist die een column schrijft, The Roving Eye, voor Asia Times Online en commentator is bij de Russische zender RT en de Iraanse zender Press TV. Hij schrijft regelmatig voor de Russische nieuwszender Spoetnik en schreef eerder veel opiniestukken voor Al Jazeera.

Laten we beginnen met een lach van opluchting: de “leider van de vrije wereld” heeft toegezegd China ervan te weerhouden de “leidende” natie op de planeet te worden. En om zo’n buitengewone missie te volbrengen, “verwacht” hij 2024 zich opnieuw kandidaat te stellen voor het presidentschap. Niet als een hologram. Maar met dezelfde vice-president.

Nu de “vrije wereld” opgelucht adem heeft gehaald, gaan we weer over tot de serieuze zaken – als in de contouren van de “Shock and Awe” geopolitiek van de 21.

Wat er de afgelopen dagen tussen Anchorage en Guilin is gebeurd, galmt nog na.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: