20 jaar van de terreur leugen

20-jaar-van-de-terreur-leugen

09-09-21 01: 00: 00,

Ik was geïnteresseerd in wat Helsingin Sanomat schreef over het onderwerp. Enkele jaren geleden had ik in Helsinki in de grootste boekhandel van de stad, de Akateeminen Kirjakauppa, een boek gezien van Andreas von Bülow: “Die CIA und der 11. September: Internationale terreur en de rol van de geheime diensten. Nieuwe inzichten 10 jaar later”, gepubliceerd door Piper Verlag. De eerste versie van dit boek was reeds gepubliceerd 2004, drie jaar na de gebeurtenissen van 11. September 2001 in de VS.

In zijn boek spreekt Von Bülow de officiële versie van de aanslagen van 11 heftig tegen. September 2001: “Zonder inlichtingensteun kan (een dergelijke operatie) niet worden uitgevoerd”, schrijft hij en onderbouwt ook zijn bevindingen. Andreas von Bülow was minister in Duitsland onder Helmut Schmidt.

Bild

Bij Robert’s Coffee in het Centraal Station van Helsinki bladerde ik door de brochure “11.9.2001” van de krant Helsingin Sanomat. Een vrouw die naast me zat vroeg me waar ik deze brochure vandaan had. “Ik heb het gekocht bij de kiosk in de stationshal,” antwoordde ik. Ik raakte in gesprek met de vrouw en vertelde haar dat ik geïnteresseerd was in wat Helsingin Sanomat nu te zeggen had over de terroristische aanslagen van 11.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: