Australische gezondheidschef: COVID-contact tracering maakt deel uit van de “Nieuwe Wereldorde”

australische-gezondheidschef:-covid-contact-tracering-maakt-deel-uit-van-de-“nieuwe-wereldorde”

09-09-21 01:21:00, Screenshot YouTube Australia Has Fallen Twitter probeert wanhopig de onheilspellende opmerking van Dr. Kerry Chant te verdoezelen. Tijdens een persconferentie zei het hoofd van de Australische gezondheidsdienst, Dr. Kerry Chant: “Wij zullen nagaan hoe de contacttracering eruitziet in de Nieuwe Wereldorde.” Ja, echt waar, schrijft Paul Watson.

Chant werd gevraagd of “blootstellingslocaties” zoals cafés nog steeds zullen worden onderworpen aan de opsporing van contacten en zullen worden gesloten indien iemand die ze bezoekt positief test op COVID-19, wanneer Australië zijn brute lockdown heeft opgeheven.

“We zullen bekijken hoe de opsporing van contacten eruit zal zien in de nieuwe wereldorde … ja, het zal van invloed zijn op cafés en clubs en andere dingen als we daar een positief geval hebben,” zei Chant, die hoofdgezondheidszorg in New South Wales is.

“Zet dat maar in de Alex Jones had gelijk sectie,” reageerde een Twitter gebruiker.

New World Order.
pic.twitter.com/PSHbn3HhBY

— Laurence Fox ✌🏼🇬🇧✌🏼 (@LozzaFox) September 9, 2021

De term “Nieuwe Wereldorde” begon vervolgens op Twitter te circuleren toen de social-mediagigant wanhopig probeerde te beweren dat de hele zaak een “ongefundeerde samenzweringstheorie” was.

“Factcheckers hebben regelmatig beweringen in verband met de samenzweringstheorie ontkracht. De uitdrukking wordt regelmatig gebruikt in tijden van verandering of culturele transformatie,” aldus de verklaring.

Always funny when they are forced into these desperate denials.

“Let us explain why what she said isn’t actually what she said.” pic.twitter.com/zFSx1CBg7H

— Paul Joseph Watson (@PrisonPlanet) September 9, 2021

In werkelijkheid wordt de term reeds lang gebruikt door leiders en andere overheidsfunctionarissen om aan te geven dat zij volledig achter de consensus staan om een “Nieuwe Wereldorde” tot stand te brengen – wat, eenvoudig gezegd, een agressieve centralisatie van de macht betekent ten koste van het verminderen van de vrijheden voor het volk.

Het zal niemand verbazen dat deze opmerking afkomstig was van Dr. Chant, de strenge bureaucraat die berucht is geworden om haar autoritaire uitspraken.

Zoals reeds eerder benadrukt, zei Chant dat COVID “voor altijd” bij ons zal zijn en dat mensen zullen moeten “wennen” aan het nemen van eindeloze boosterprikken.

In juli gaf zij Australiërs opdracht niet met elkaar te praten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: