China’s Corona-schijnbeweging en het bedrogen Westen: Gemaskerd bal van lafheid

china’s-corona-schijnbeweging-en-het-bedrogen-westen:-gemaskerd-bal-van-lafheid

De angst om de fout toe te geven van het vertrouwen in China’s coronavirus propaganda drijft Westerse samenlevingen in een doemscenario.

Door Michael P. Senger

“Lockdowns”, de massale quarantaine van zieke en gezonde mensen, zijn nooit gebruikt in de moderne Westerse wereld om ziektes in te dammen. Voordien was deze strategie systematisch uitgesloten in de pandemieplannen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en door gezondheidsdeskundigen van alle geïndustrialiseerde naties . Hoe zijn we dan in de huidige situatie terechtgekomen?

De massale sluiting van hele landen als middel om epidemieën te bestrijden kwam onder de aandacht van de publieke opinie in de wereld op bevel van Xi Jinping, de secretaris-generaal van de Chinese Communistische Partij (CCP), die een wereldwijd propaganda-offensief tegen westerse regeringen en media lanceerde. Binnen enkele weken heeft de WHO, een organisatie die ooit gewijd was aan de bestrijding van ziekten en nu helaas een instrument is van het Chinese buitenlandse beleid,

aangekondigd ” Lees verder

%d bloggers liken dit: