De dodelijkste terroristengroep ter wereld: Aantekeningen Van De Rand Van De Verhalende Matrix

de-dodelijkste-terroristengroep-ter-wereld:-aantekeningen-van-de-rand-van-de-verhalende-matrix

09-09-21 12: 00: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

De CIA heeft zojuist terloops besproken een boot vol Cubaanse vluchtelingen tot zinken te brengen en bommen in Miami te plaatsen en Castro de schuld te geven, maar je bent vleermuisstront gek als je vermoedt dat dergelijke agentschappen soortgelijke besprekingen over andere geostrategische situaties hebben gehad en besloten hebben ermee door te gaan.

Er is meer publieke kritiek op gewone mensen die ivermectine nemen dan op planetaire overheersende machtsstructuren die de mensheid naar een armageddon drijven.

Niemand die internetcensuur steunt, doet dat omdat hij bang is dat hij zelf gevaarlijke woorden consumeert en gelooft, het is altijd om andere mensen tegen gevaarlijke woorden te beschermen. Het is ongeveer de meest megalomane, emotioneel afgestompte wens die iemand maar kan hebben.

Ze zien zichzelf als verantwoordelijke volwassenen die kunnen worden vertrouwd om zelfstandig waarheid van onwaarheid te onderscheiden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: