De Grote Reset vereist het ontslag van alle ongevaccineerde werknemers

de-grote-reset-vereist-het-ontslag-van-alle-ongevaccineerde-werknemers

09-09-21 07: 45: 00,

mercola.com

  • De “Grote Reset” is door velen bestempeld als een samenzweringstheorie, ondanks het feit dat er concrete plannen zijn gepubliceerd op de website van het Wereld Economisch Forum (WEF) en er partnerschappen bestaan tussen het WEF en mondiale organisaties zoals de Verenigde Naties en de Wereldgezondheidsorganisatie.
  • In een onderzoeksrapport wordt beweerd, dat de voortdurende herstructurering van de processen die voedsel en gegevens controleren, de traditionele praktijken omgooien zodat privé-bedrijven meer controle en invloed hebben dan democratisch verkozen regeringen.
  • Deel van de Grote Reset is een verandering van de economie, inclusief banen. Veel mensen in de VS lopen het risico werkloos te worden tenzij zij kiezen voor een gentherapie-experiment in de vorm van een COVID-vaccin 19.
  • Werknemers van zes grote ziekenhuizen in Cincinnati, Ohio, hebben een rechtszaak aangespannen in de hoop het verplichte vaccin te stoppen, dat wordt gepromoot door gezondheidsdeskundigen met tegenstrijdige berichten, eerst beweren ze dat het de overdracht in de gemeenschap niet zal stoppen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: