De “quarantaine generatie

09-09-21 10: 00: 00,

Isolatie kan kinderen kwetsbaar maken voor andere ziekteverwekkers.

Gepubliceerd op 9 september 2021 door StS.

Er wordt te weinig aandacht besteed aan een belangrijk aspect van de pandemie: de effecten van “niet-farmaceutische” maatregelen zoals lockdowns, sociale distantie, gezichtsbedekking en het gebruik van ontsmettingsmiddelen, schrijft het nieuwsmagazine The Daily Sceptics.

De maatregelen zouden ons vermogen om ons tegen andere virussen en bacteriën te verdedigen hebben verminderd. De gevolgen van deze lage blootstelling werden geschetst in een artikel van verschillende wetenschappers, gepubliceerd door de Amerikaanse Proceedings of the National Academy of Science (PNAS) in november vorig jaar.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: