De soldaten van het imperium gaan naar Afghanistan om het vaderland en hun thuisjongens te verdedigen, door Ilana Mercer

de-soldaten-van-het-imperium-gaan-naar-afghanistan-om-het-vaderland-en-hun-thuisjongens-te-verdedigen,-door-ilana-mercer

09-09-21 04: 00: 00,

Fox News celebrity anchors en hun stoere-pratende gasten blijven over elkaar heen struikelen om de wonderen van onze Afghaanse bondgenoten en de legioenen Afghaanse Amerikanen op te hemelen die de Amerikaanse nationaliteit hebben, maar toevallig veel in Afghanistan rondhangen. Het is een vreselijke belediging, zeggen ze allemaal, dat Amerika gefaald heeft om hen in veiligheid te brengen. Tussen de Republikeinen en de Democraten, is er geen land in de wereld dat geen doelwit zou kunnen zijn voor hervestiging in Amerika. Wacht eens even, er is er één: Zuid Afrika. Om eerlijk te zijn, ik walg van legioenen Amerikanen, ex-soldaten en andere sentimentele snotterende wrakken, die zich haasten om Afghanistan naar de Verenigde Staten te brengen.

Ik ben een Zuid-Afrikaanse Amerikaan. Wie redt de mensen die ik liefheb en in Zuid Afrika heb achtergelaten? Wij Zuid-Afrikaanse Amerikanen denken er nooit aan om dat te eisen, hoewel Afghaans-Amerikanen dat wel doen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: