De Taliban krijgt een regering

de-taliban-krijgt-een-regering

09-09-21 12: 33: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De regionale staten zullen met stomheid geslagen zijn door de brutale manier waarop Lt. Gen. Faiz Hameed, hoofd van de Pakistaanse inlichtingendienst Inter-Services (ISI), de Taliban heeft gedwongen een interim-regering aan te kondigen die er gegarandeerd voor zal zorgen dat Rawalpindi de touwtjes in handen houdt in Kaboel.

Er zijn verschillende dingen op te merken over de zogenaamde interim-regering die de Taliban op 7 september hebben aangekondigd. De “gematigde” politieke leider van de Taliban, Mullah Abdul Ghani Baradar, naar verluidt nummer 2 in de Taliban-hiërarchie, is aangewezen als eerste plaatsvervanger van Mullah Hasan Akhund, die waarnemend premier zal zijn.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: