Diepe Staat misleiding laat ons denken dat ze aan het winnen zijn – Clif High

diepe-staat-misleiding-laat-ons-denken-dat-ze-aan-het-winnen-zijn-–-clif-high

09-09-21 03: 57: 00,

Vandaag zal de regering Biden “nieuwe maatregelen” aankondigen in haar COVID reactie die gericht zullen zijn tegen de ongevaccineerden. Ze proberen het gevoel te projecteren van een niet te stoppen moloch die alleen maar kan culmineren in FEMA kamp opsluiting en een Endlösung 2.0 voor hen die weigeren zichzelf vrijwillig te doden met de vaxx.

Clif High sluit zich aan bij Greg Hunter voor wat misschien wel zijn meest meeslepende interview, ooit is. Hij begint met te zeggen dat misleiding het enige wapen is van de Deep State, zoals de bait ’n switch nep FDA goedkeuring en de aankondiging van een deur-klop campagne, om teams van vaccine tracers in te zetten om mensen thuis te injecteren – wat een week duurde voordat het in vergetelheid raakte.

De conclusie is dat welke tirannie Biden vandaag om 5PM ook aankondigt, het niet iets is om je al te veel zorgen over te maken.

CCP BOT ARMIES

Clif beschrijft een van de meest snode instrumenten die de Deep State tot zijn beschikking heeft,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: