Doug Casey over de echte reden waarom de mainstream media angst aanwakkert

doug-casey-over-de-echte-reden-waarom-de-mainstream-media-angst-aanwakkert

09-09-21 12: 55: 00,

International Man: De mainstream media kunnen de angst in de samenleving aanwakkeren, net zoals je de thermostaat in je eigen huis hoger zet. En op dit moment lijken ze de angst aan te wakkeren tot hysterische hoogten. Regeringen zijn in staat radicale maatregelen te nemen als mensen bang zijn. Hoe beoordeelt u de situatie en de rol van de media?

Doug Casey: De grote Amerikaanse journalist H.L. Menken zei ooit: “Het hele doel van praktische politiek is om de bevolking angst aan te jagen (en ze dan glamoureus veilig te houden) door ze te bedreigen met een eindeloze reeks kobolden, die allemaal denkbeeldig zijn.(“Angst is een van de krachtigste en meest primaire emoties, en de regering heeft angst altijd gebruikt om mensen achter zich te verenigen. De regering – die niets produceert – bestaat alleen uit angst. Angst voor buitenlanders wordt verzacht door hun leger.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: