Dr. Robert Malone vertelde gastheer Steve Bannon dat hij het eens is met mensen die vaccinatie met mRNA “gentherapie” noemen en herhaalde zijn waarschuwing

dr.-robert-malone-vertelde-gastheer-steve-bannon-dat-hij-het-eens-is-met-mensen-die-vaccinatie-met-mrna-“gentherapie”-noemen-en-herhaalde-zijn-waarschuwing

09-09-21 02: 58: 00,

De uitvinder van de mRNA-technologie heeft herhaald dat natuurlijke immuniteit veel doeltreffender is om het virus op afstand te houden dan COVID-vaccinaties 19.

Dr. Robert Malone, vertelde Stephen K. Bannon van Real America’s Voice op zaterdag dat volgens nieuwe gegevens die hij heeft verkregen, “natuurlijke immuniteit ongeveer 20 keer meer bescherming biedt dan het vaccin.”

Malone vertelde Bannon ook dat hij het eens is met mensen die vaccinatie met mRNA “gentherapie” noemen.

“Het is gentherapie toegepast op vaccins,” erkende hij, eraan toevoegend dat hij de afkeer van veel mensen voor mRNA-vaccinatie begrijpt.

“Ik respecteer hun standpunt,” zei Malone.

“Ze hebben het recht om voorzichtig te zijn met een nieuwe technologie die niet goed wordt begrepen.

Malone legde het belangrijkste verschil uit tussen conventionele verzwakte levende vaccins (LAV), zoals die gebruikt worden tegen polio, pokken en gele koorts, en de verschillende mRNA-injecties tegen COVID-19: het spike-eiwit.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: