Een nieuw wapen ontwikkeld door de marine zal mensen doen stoppen met praten

een-nieuw-wapen-ontwikkeld-door-de-marine-zal-mensen-doen-stoppen-met-praten

09-09-21 05: 45: 00,

Hoor je stemmen? Dit zou het nieuwe niet-dodelijke wapen van de US Navy kunnen zijn.

De US Navy is erin geslaagd om een speciaal elektronisch apparaat te ontwikkelen dat ontworpen is om mensen te doen stoppen met praten. Het nieuwe elektronische apparaat is een soort niet-dodelijk wapen dat de eigen stem van de spreker herhaalt terwijl hij probeert te spreken – en alleen die van hem.

Het apparaat is al 2019 ontwikkeld en gepatenteerd, maar werd pas onlangs ontdekt, volgens een verslag in de New Scientist.

Het hoofdidee van het wapen is een doelwit zo te verwarren dat het niet langer in staat is effectief met andere mensen te communiceren.

Het wapen, “Akoestische Begroeting en Verstoring” (AHAD) genoemd, is in staat spraak op te nemen en binnen milliseconden naar een doelwit te zenden. Net als een vervelend broertje of zusje, verstoort deze actie de concentratie van het doelwit en weerhoudt hem theoretisch van

” Lees verder

%d bloggers liken dit: