Elke dag is de dag van de bosmarmot: weer vermeende Russische hackeraanvallen

elke-dag-is-de-dag-van-de-bosmarmot:-weer-vermeende-russische-hackeraanvallen

09-09-21 07: 56: 00,

Duitsland vs. Rusland

Duitse media melden dat Rusland opnieuw met hackers aanvalt, dit keer gaat het om vermeende Russische invloed op de Bondsdagverkiezingen.

Der Spiegel bracht het verhaal onder de kop “Cyberaanvallen op politici – federale procureur-generaal onderzoekt Poetin’s hackers“. Het is niet de moeite waard op het artikel in Spiegel in te gaan, want er staat niets nieuws in. Opnieuw wordt gezegd dat Russische hackers dit of dat hebben gedaan, maar zoals gewoonlijk wordt er geen bewijs geleverd of zelfs maar vermeld.

Het enige dat misschien indruk maakt op de lezers van Spiegel is het feit dat de federale procureur-generaal nu een onderzoek instelt. De gemiddelde Spiegellezer denkt nog steeds dat de rechterlijke macht in Duitsland onafhankelijk is, en daarom komt het optreden van de procureur-generaal op de Spiegellezer over alsof de Duitse politiek met dit alles iets te maken heeft. Dat de procureur-generaal gebonden is aan instructies en alleen uitvoert wat zijn superieur,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: