Eric Zemmour over de Grote Vervanging: “De Fransen worden onteigend van hun land”

eric-zemmour-over-de-grote-vervanging:-“de-fransen-worden-onteigend-van-hun-land”

09-09-21 05:28:00, Bevolkingsvervanging vindt niet alleen plaats in Frankrijk, maar is te zien in de hele westerse wereld. Auteur, polemist, anti-liberaal filosoof en potentiële 2022 presidentskandidaat Eric Zemmour luidt opnieuw de alarmbel over de ongekende demografische verschuiving die in Frankrijk plaatsvindt. Hij gaat zelfs zover te beweren dat de Fransen “onteigend” worden uit hun land, bericht Rairfoundation.com.

In een recent televisiesegment op de Franse nieuwszender CNews onderzoekt Zemmour, die vanwege zijn scherpe commentaar en vurige retoriek een nachtelijke vaste gast in de politieke talkshow is geworden, de kenmerken van Frankrijks “Grote Vervanging”, waarbij hij zich baseert op een recente studie waarin de snel veranderende sociaal-demografische samenstelling van Franse steden onder de loep wort genomen.

In de studie, die vorig jaar werd gepubliceerd door het door de staat geleide onderzoeksinstituut France Stratégie, werd onder meer gekeken naar het aantal kinderen onder de 18 jaar met ten minste één buitenlandse, niet-Europese ouder in 55 steden.

De studie “laat zien dat gebieden met Maghrebijnse en Afrikaanse immigratie, waar sinds de jaren ’60 en ’70 een aanzienlijke migratie heeft plaatsgevonden, homogeen Maghrebijns en Afrikaans zijn geworden of zullen worden, met de grote islamitische meerderheid,” begint Zemmour, erop wijzend dat in het departement Seine-Sant-Denis – waar 1,6 miljoen mensen wonen – 55 procent van de kinderen geboren wordt uit buitenlandse, niet-Europese ouders, die in de meeste gevallen moslim zijn.

“En als je dieper graaft, heb je steden als Aubervilliers, met 75 procent,” vervolgt Zemmour, die eraan toevoegt dat “regio’s met een zeer hoog immigratieniveau in de afgelopen veertig jaar nu eenduidig het product zijn geworden van deze niet-Europese immigratie.”

“Als we op 75 procent zitten, dan betekent dat dat dit de definitie is van de Grote Vervanging.”

Op de vraag van de presentator of de vervanging alleen een demografische omwenteling is, antwoordt Zemmour:

“Nee, want het is meer dan een omwenteling. Het is een echte vervanging. Dat wil zeggen, je hebt een bevolking die Frans, blank, christelijk en van de Grieks-Romeinse cultuur is, om de beroemde terminologie van generaal De Gaulle te gebruiken, en na veertig jaar wordt die vervangen door een bevolking die Maghrebijns en Afrikaans is, en voor het grootste deel moslim.”

“Dat is wat je noemt een vervanging. Een bevolking wordt uit de samenleving uitgeroeid en vervangen door een andere beschaving,” zegt hij.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: