Falen van de overheid is het nieuwe normaal: de spionnen de schuld geven betekent dat er nooit verantwoording wordt afgelegd, door Philip Giraldi

falen-van-de-overheid-is-het-nieuwe-normaal:-de-spionnen-de-schuld-geven-betekent-dat-er-nooit-verantwoording-wordt-afgelegd,-door-philip-giraldi

09-09-21 04: 00: 00,

In het algemeen vind ik dat generalisaties in de media en in de vakwereld over alles vaak onjuist zijn. Als voormalig inlichtingenofficier vind ik het amusant om artikelen in de mainstream media te lezen waarin klakkeloos wordt gemeld dat de nieuwste internationale wandaden ongetwijfeld het werk zijn van de CIA en de rest van de alfabetsoep van de Amerikaanse regering op het gebied van nationale veiligheid. De steeds terugkerende bewering dat de CIA op de een of andere manier de wereld bestuurt door middel van een enorme samenzwering die de geheime inlichtingendiensten van een aantal landen omvat, en daarbij gebruik maakt van chantage en andere dwangmiddelen om kwetsbare politici en opiniemakers te corrumperen, is in het DNA van journalisten over de hele wereld terechtgekomen, vaak zonder enig bewijs dat de huidige lichting spionnen, waartoe een toenemend aantal niet als spionnen opgeleide paramilitaire officieren behoort, in staat is of zelfs maar geïnteresseerd is om ook maar iets ingewikkelds te doen.

Men zou redelijkerwijs kunnen tegenwerpen dat het besturen van de hele wereld,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: