Gevolgen van de electorale nederlaag van het Detroit People’s Charter

gevolgen-van-de-electorale-nederlaag-van-het-detroit-people’s-charter

09-09-21 01: 48: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Een grassroots initiatief om het gemeentelijk handvest van de stad Detroit te herschrijven, Voorstel P of het People’s Charter, werd overstemd door een multi-miljoen dollar propaganda en psychologische oorlogsvoering campagne gericht op het behoud van de status quo.

In 2018, werd een stadsbrede verkiezing gehouden voor kandidaten om voor drie jaar zitting te nemen in een Handvest Commissie die was aangesteld om een nieuwe leidraad voor de gemeente te ontwikkelen.

De uitkomst van de 2018 Handvest Commissie verkiezingen deed de heersende klasse en haar agenten binnen het stadsbestuur opschrikken, inclusief de door het bedrijfsleven opgedrongen burgemeester Mike Duggan en de meerderheid volgzame gemeenteraad.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: