Het afschaffen van de fiscale stimulans

het-afschaffen-van-de-fiscale-stimulans

09-09-21 01: 33: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Sinds op zijn minst dit afgelopen voorjaar 2021, is het duidelijk dat de corporate vleugel van de Democratische partij (in basis overeenstemming met McConnell en de Republikeinen) is het nastreven van een strategie van het afbrokkelen van fiscale uitgaven voorstellen beloofd tijdens de 2020 verkiezingen en ingevoerd door Biden bij het aantreden van het kantoor afgelopen januari-februari.

Terwijl de meeste media-aandacht gericht is op de onderhandelingen tussen Biden’s Democraten en McConnell’s Republikeinen in het Congres, is er veel minder aandacht besteed aan de tweede reeks onderhandelingen – d.w.z. binnen de fracties van de Democratische partij zelf en in het bijzonder tussen haar bedrijfsvleugel en haar zogenaamde progressieven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: