Hoe kan Amerika ontwaken uit zijn post-9/11 nachtmerrie?

hoe-kan-amerika-ontwaken-uit-zijn-post-9/11-nachtmerrie?

09-09-21 01: 55: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Als we er nu op terugkijken, waren de 1990s een tijdperk van onschuld voor Amerika. De Koude Oorlog was voorbij en onze leiders beloofden ons een “vredesdividend” Er was geen TSA om ons onze schoenen te laten uitdoen op luchthavens (hoeveel bommen hebben ze gevonden in die miljarden schoenen?). De regering kon geen Amerikaanse telefoon aftappen of privé e-mails lezen zonder een bevelschrift van een rechter. En de nationale schuld was slechts $5 biljoen – vergeleken met meer dan $28 biljoen vandaag.

Er is ons verteld dat de criminele aanvallen van september 11,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: