Honderden politieagenten en brandweerlieden van Los Angeles bundelen hun krachten in de strijd tegen verplichte vaccinatie

08-09-21 10: 00: 00,

De ambtenaren zijn van plan een gezamenlijke rechtszaak aan te spannen. Van LifeSiteNews

Gepubliceerd op 9 september 2021 door RL.

Brandweerlieden en politieagenten verzetten zich tegen de Covid 19 verplichte vaccinatie in Los Angeles. De Firefighters for Freedom, gevormd door leden van de Los Angeles Fire Department (LAFD), heeft onlangs de krachten gebundeld met de organisatie Roll Call 4 Freedom. Enkele honderden agenten hebben zich bij de twee groepen aangesloten.

Onder de laatsten bevinden zich leden van de Los Angeles Police Department (LAPD). Samen strijden ze tegen de Covid-vaccinatie 19, die verplicht is voor stadsmedewerkers. Op 5 oktober moeten alle officieren volledig gevaccineerd zijn. Dit treft bijvoorbeeld 60″000 politieagenten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: