“Jullie waren gewaarschuwd!”: Ongevaccineerde Australiërs krijgen te horen dat ze opgesloten blijven

“jullie-waren-gewaarschuwd!”:-ongevaccineerde-australiers-krijgen-te-horen-dat-ze-opgesloten-blijven

09-09-21 12:26:00,

Australiërs die geen COVID-19 vaccin hebben genomen, blijven voor onbepaalde tijd in lockdown, terwijl degenen die wel zijn ingeënt, een deel van hun vrijheid zullen terugkrijgen, zoals premier Gladys Berejiklian tegen ongevaccineerde Australiërs zei: “Jullie waren gewaarschuwd!”, bericht Summit.news.

De aankondiging werd gedaan tijdens dezelfde persconferentie waarin Dr. Kerry Chant onthulde dat het traceren van COVID contacten onderdeel is van de “Nieuwe Wereld Orde”.

Ambtenaren van New South Wales onthulden een plan om de brute lockdown van de regio langzaam te verlaten, en noemden het een “routekaart naar vrijheid”, hoewel mensen die het vaccin niet nemen daar niet onder zullen vallen.

Zodra 70 procent van de Australische volwassenen is gevaccineerd, zullen mensen tot 5 mensen in hun huis mogen ontvangen als ze allemaal volledig zijn gevaccineerd (wow).

Tot 20 mensen zullen buitenshuis mogen samenkomen en binnenlandse reizen zullen worden toegestaan.

“Living with COVID means you have a cautious and staged reopening.”

Despite unveiling the state’s roadmap out of lockdown for vaccinated residents, Premier Gladys Berejiklian says NSW is “not out of the woods”.

DETAILS: https://t.co/dIUoL6s1yd#COVID19 #9News pic.twitter.com/dMCj34zOQN

— 9News Australia (@9NewsAUS) September 9, 2021

Ongevaccineerde mensen blijven echter opgesloten en worden voor eeuwig tweederangsburgers, zoals Berejiklian hen als kleine kinderen de les leesden.

“Leven met COVID betekent dat je een voorzichtige en gefaseerde heropening hebt als je eenmaal die hoge vaccinatiegraad bij de volwassen bevolking hebt bereikt,” zei Berejiklian.

“We hebben uiteraard het nationale plan geraadpleegd, we hebben ook input gehad van onze gezondheidsdeskundigen en belanghebbenden om ervoor te zorgen dat wanneer we beginnen met de heropening bij 70 procent dubbele dosis, dat op een veilige manier gebeurt en alleen voor mensen die gevaccineerd zijn,” voegde ze eraan toe.

“Dus u bent gewaarschuwd! Als u niet gevaccineerd bent, kom dan naar voren en neem het vaccin anders zul u niet kunnen deelnemen aan de vele vrijheden die mensen hebben bij 70 procent vaccinatie,” zei Berejiklian.

Degenen die volledig zijn gevaccineerd zullen nog steeds mondkapjes moeten dragen en Berejiklian zei dat de uiterst draconische restricties op elk moment opnieuw kunnen worden ingevoerd.

“Mensen met een dubbele dosis van de 70% zullen vrij zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: