Klemens Rangger in een interview: Dat is waarom weinig leraren durven te stoppen

klemens-rangger-in-een-interview:-dat-is-waarom-weinig-leraren-durven-te-stoppen

09-09-21 03: 15: 00,

Sinds zijn ontslag koelen de telefoon en laptop van Klemens Rangger niet meer af. Hij krijgt ontelbare aanvragen van ouders en leerkrachten die weten dat hij de taak op zich heeft genomen om de homeschooling-groepen in een netwerk onder te brengen. Want Klemens Rangger ging niet zachtzinnig te werk.
De leraar, die tot februari lesgaf aan de Polytechnische School in Dornbirn, wilde zichzelf en zijn leerlingen behoeden voor Coronatests en -masker – en dat moet het publiek ook weten. Hij wilde een voorbeeld stellen en anderen aanmoedigen die er net zo over denken als hij. En hij was overweldigd door hoeveel mensen hij aansprak met zijn vastberadenheid.

In het interview met Elsa Mittmannsgruber vertelt Klemens Rangger over zijn nieuwe roeping, welke problemen zich voordoen en welke oplossingen er kunnen worden gevonden. Een belangrijk onderwerp is persoonlijke verantwoordelijkheid, die eerst opnieuw moet worden aangeleerd bij leraren en ouders…

” Lees verder

%d bloggers liken dit: