Ontmaskerd: CDC haastte zich om definitie van ‘vaccinatie’ te veranderen op zelfde dag dat Israëlische studie natuurlijke immuniteit boven COVID-19 vaccin aanprees

ontmaskerd:-cdc-haastte-zich-om-definitie-van-‘vaccinatie’-te-veranderen-op-zelfde-dag-dat-israelische-studie-natuurlijke-immuniteit-boven-covid-19-vaccin-aanprees

09-09-21 06:50:00, Klik voor groot De cijfers van Israël zijn zeer overtuigend. Het Biden-regime en hun bondgenoten kunnen niet langer beweren dat de vaccins beter zijn dan natuurlijke immuniteit, of zelfs maar in de buurt komen, schrijft Rairfoundation.com.

De Centers for Disease Control (CDC) heeft op 1 september stilletjes hun definitie van “vaccinatie” veranderd, en het woord “immuniteit” vervangen door “bescherming”, nu blijkt dat doorbraakgevallen niet langer kunnen worden weggeredeneerd als een anomalie.

De wijziging van de definitie vond plaats op dezelfde dag – 1 september – dat een grootschalige studie werd vrijgegeven die aantoonde dat degenen die waren gevaccineerd “13 keer meer kans hadden om te worden besmet met de Deltavariant (wat een “doorbraak”-infectie wordt genoemd) dan degenen met natuurlijke immuniteit,” zoals samengevat in Frontnieuws “Explosieve” studie concludeert dat natuurlijke immuniteit superieur is aan vaccinatie.

Verscheidene slimme waarnemers onthulden de update op social media, en journaliste Sharyl Attkisson schreef over de verandering op haar uitstekende website. De verandering werd ook besproken op PJ Media.

Attkisson vermeldde een tweet van vertegenwoordiger Thomas Massie, die opmerkte dat de CDC-definitie van “vaccinatie” sinds 2015 tweemaal was bijgewerkt.

CDC-definitie van vaccinatie vóór 1 september 2021CDC-definitie van vaccinatie vanaf 1 september 2021

De oorspronkelijke definitie van vóór 2015 voor vaccinatie luidde: “Injectie van een gedood of verzwakt infectieus organisme om de ziekte te voorkomen.” Die definitie evolueerde in 2015 tot “De handeling waarbij een vaccin in het lichaam wordt gebracht om immuniteit tegen een specifieke ziekte te produceren.” Per 1 september 2021 is de definitie opnieuw verwaterd tot “De handeling waarbij een vaccin in het lichaam wordt gebracht om bescherming te bieden tegen een specifieke ziekte.”

Zoals gebruikelijk is er geen discussie of transparantie rond de verandering. Het is niet onlogisch om te speculeren dat de verandering komt omdat gegevens uit Israël aantonen dat “de natuurlijke immuniteit die overblijft na herstel van Covid-19 op de lange termijn sterker is dan de immuniteit die wordt opgewekt door het vaccin van Pfizer.”

Het belasteren van natuurlijke immuniteit

Het lijkt erop dat links nu moet toegeven dat natuurlijke immuniteit effectief is tegen het coronavirus.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: