Reanimaties en één sterfgeval na massale vaccinatie tegen de derde ziekte in Oberhausen

reanimaties-en-een-sterfgeval-na-massale-vaccinatie-tegen-de-derde-ziekte-in-oberhausen

Een verslag van WDR gisteren (dinsdag) verspreidde zich als een lopend vuurtje op Facebook. Zoals de zender meldde , waren er “problemen na de derde vaccinatie” in Oberhausen. De WDR had het bericht met een vraagteken bekroond, maar de staatsomroep ARD en ook achgut.com beschikken over een brief van het Medisch Genootschap Noordrijn waarin de feiten duidelijk worden uiteengezet. Daarin waarschuwen de voorzitter van een districtsvereniging van de Vereniging van geneesheren voor de wettelijke ziekteverzekering van de Noordrijn (KV) en zijn collega, de districtsvoorzitter van het Genootschap der Geneesheren (beiden niet uit Oberhausen), tegen de derde vaccinatie. Volgens de brief van 07.09.2021 zijn er “talrijke ernstige complicaties opgetreden, waaronder 1 sterfgeval en 2 reanimaties”.

Wat is er eigenlijk gebeurd?

Wat is er in Oberhausen gebeurd?

In Oberhausen is in een verzorgingsinstelling van het Arbeiter-Samariter-Bund een massale boostervaccinatie tegen SARS-CoV-2 toegediend aan 90 personen met behulp van een derde vaccindosis. De vaccinatie moet dus zijn gegeven met een van de vaccins van Pfizer/BioNTech, Moderna of AstraZeneca – J&J wordt slechts eenmaal ingespoten en is dus uitgesloten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: