Rubicon: Het recht op ziekte

09-09-21 04: 46: 00, Bejaarden moesten worden gereanimeerd

Als gevolg van ernstige complicaties na de derde Corona-“vaccinatie” moesten twee bewoners in een bejaardentehuis in Oberhausen worden gereanimeerd. Drie dagen na de derde vaccinatie tegen Corona (“boostervaccinatie”) moesten twee bewoners van een bejaardentehuis in Oberhausen, Noordrijn-Westfalen, worden gereanimeerd. Dit werd door RT gemeld onder verwijzing naar WDR. Er is niemand gestorven. De stad vertelde WDR dat het om tien procent van de totale (…)

” Lees meer

Na cyberaanval: Nieuw-Zeelands postkantoor en banken korte tijd verlamd

Veiligheidsautoriteiten zeggen dat de aanval gericht was op verschillende high-profile organisaties in het land. Nieuw-Zeeland heeft naar verluidt te kampen met cyberaanvallen. “De websites van verschillende Nieuw-Zeelandse financiële instellingen en de nationale postdienst waren woensdag korte tijd onbereikbaar,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: