Scheiding gevaccineerden en niet-gevaccineerden is medisch gezien onzinnig

scheiding-gevaccineerden-en-niet-gevaccineerden-is-medisch-gezien-onzinnig

09-09-21 04:00:00,

Binnenkort gaat Nederland over tot het invoeren van toegangsvoorwaarden voor openbare gelegenheden zoals horeca, evenementen en wellicht nog voor andere vormen van openbare faciliteiten zoals vervoer. De reden die wordt gebruikt is van medische aard: de ongevaccineerden vormen een gevaar voor anderen. Een klein denkmoment is voldoende om de onzin van deze redenering bloot te leggen: als de ‘vaccins’ werkzaam zijn, zijn diegenen die deze dubbele inenting hebben genomen beschermd, dus ook tegen de zogenaamde ‘gevaarlijke’ niet-gevaccineerden.

Scheiding bevolking is pressiemiddel

De reden is natuurlijk van medische aard: de bedenkelijke en zelfs maatschappelijke gevaarlijke stigmatisering van niet-gevaccineerden moet hen onder zo’n groot mogelijke maatschappelijke en psychologische druk zetten om tegen hun gevoel en wellicht kennis van zaken in, zich toch met een experimentele mRNA-stof te laten inenten. Het is een vorm van chantage met inzet van het onthouden van grondrechten van burgers.

De doorgaans zeer goed geïnformeerde Swiss Policy Research haalt onderzoeken uit het Verenigd Koninkrijk en Israël aan waarbij is vastgesteld dat ‘de bescherming van coronavaccinatie tegen infectie en overdracht na slechts enkele weken verdwijnt, en zelfs de bescherming tegen ernstige ziekte slechts enkele maanden duurt. Vaccinatiecertificaten en verplichte vaccinatie zijn derhalve medisch en epidemiologisch gezien onzinnig of zelfs contraproductief.’

Volgens de website blijkt uit internationale gegevens dat met name de bescherming tegen infectie en overdracht door het vaccin binnen enkele maanden daalt tot 0%, terwijl de bescherming tegen ernstige ziekte daalt van meer dan 95% tot minder dan 50%.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: