Ter gelegenheid van de 20e verjaardag: de belangrijkste open vragen over 9/11

ter-gelegenheid-van-de-20e-verjaardag:-de-belangrijkste-open-vragen-over-9/11

09-09-21 05: 11: 00,

Zelfs 20 jaar na 9/11 zijn er nog veel onbeantwoorde vragen. De gelegenheid van de 20. De verjaardag is een goede gelegenheid om de belangrijkste vragen nog eens op een rijtje te zetten.

Vandaag is het de verjaardag van 9/11. Eigenlijk schrijf ik niet over “historische” zaken, maar houd ik me bezig met de huidige politiek. Maar omdat 9/11, en vooral de nasleep ervan, de politiek tot op de dag van vandaag beïnvloedt, wil ik hier opnieuw ingaan op de onbeantwoorde vragen over 9/11, ook al noemen de “kwaliteitsmedia” iedereen die deze vragen stelt een samenzweringstheorie.

9/11 was de aanleiding voor de “oorlog tegen het terrorisme” waar we nu al 20 jaar in zitten. Na 9/11 kondigden de VS en de NAVO aan dat Afghanistan moest worden bezet om Al Qaida en de Taliban te verslaan. Het resultaat is bekend: De door de VS geleide NAVO heeft zich zojuist onvoorwaardelijk overgegeven aan de Taliban en Afghanistan op de vlucht gejaagd.

Ook de strijd tegen Al-Qaeda heeft geen prioriteit meer,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: