Vaccin voor kinderen onder de 12? ‘Geen goed idee’, zeggen kinderartsen + Meer

vaccin-voor-kinderen-onder-de-12?-‘geen-goed-idee’,-zeggen-kinderartsen-+-meer

09-09-21 07: 25: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Vaccin voor kinderen jonger dan 12? Geen goed idee,’ zeggen kinderartsen

KIRO 7 News rapporteerde:

De combinatie van kinderen die terug in de klas zitten – en de Delta variant die kinderen treft – heeft sommige ouders zo bezorgd gemaakt dat ze naar verluidt dokters vragen om uitzonderingen te maken en hun kinderen te vaccineren die jonger zijn dan 12. Ook zouden andere ouders vaccinerende artsen hebben verteld dat hun kind 12 is, terwijl dat niet zo is.

De Centers for Disease Control and Prevention en de American Academy of Pediatrics zijn het erover eens dat het geven van een volwassen dosis COVID-19 vaccin aan kinderen jonger dan 12 op dit moment geen goed idee is.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: