VS: 70% van de ongevaccineerden stopt liever dan gevaccineerd te worden

08-09-21 10: 00: 00,

Dit was de conclusie van een opiniepeiling door “Washington Post” en “ABC News”.

Gepubliceerd op 9 september 2021 door RL.

Een duidelijke meerderheid van niet-gevaccineerde Amerikanen is niet bereid zich te laten chanteren door verplichte vaccinatie. Als bedrijven vaccinatie verplicht zouden stellen, zouden ze ermee stoppen. Dit is de conclusie van een opiniepeiling waarover is bericht door Russia Today (RT) .

“Ongeveer 35 % van de 1066 niet-gevaccineerden die vorige week door The Washington Post en ABC News werden ondervraagd, zeiden dat zij een religieuze of medische vrijstelling zouden vragen als vaccinaties verplicht zouden zijn. 42 % zei dat ze zouden stoppen als dat zou gebeuren.”

De vraag blijft onduidelijk,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: