Waarom zit er grafeenoxide in de Covidvaccins, wat zit er nog meer in en wie is verantwoordelijk?

waarom-zit-er-grafeenoxide-in-de-covidvaccins,-wat-zit-er-nog-meer-in-en-wie-is-verantwoordelijk?

09-09-21 01:53:00,

Dr. Robert Young sprak met Stew Peters over zijn verleden en zijn bevindingen na onderzoek van de flacons van Pfizer, Moderna, J&J en Astrazeneca die de “geheime” inhoud bevatten van COVID-injecties die “vaccins” worden genoemd.

Microscopie-deskundige Robert Young analyseerde vaccins van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen en vond chloride, natrium, maar ook grafeenoxide. Uit zijn onderzoek bleek ook dat de flacons nanodeeltjes bevatten bestaande uit magnesiumoxide en aluminiumoxide.

“Dit is het meest verontrustende. Deze zijn het meest giftig,” zegt Dr. Young in de Stew Peters Show. Hij legt uit dat uit ander onderzoek is gebleken dat dergelijke oxiden “cytotoxisch en genotoxisch” zijn. Met andere woorden, ze beschadigen de cellen en het DNA van het lichaam.

Hij vond ook parasieten, trypanosomen genaamd, in Pfizer’s vaccin. “Zij kunnen beweren dat het een besmetting is die tijdens de productie is opgetreden, maar dit soort parasiet komt hier normaal niet voor,” zegt hij.

Hij zegt dat hij in het verleden ook griepvaccins heeft bestudeerd en dat er sinds 2016 oxiden in nanovorm aan vaccins zijn toegevoegd. “De Russen, Chinezen en Amerikanen doen hier al een tijdje onderzoek naar,” zegt hij.

Wereldbevolking kan met 10 tot 15 procent dalen wat Bill Gates betreft

Wie zit erachter? Young citeert Bill Gates, die tijdens een TED Talk in 2010 verklaarde dat volgens hem de wereldbevolking met 10 tot 15 procent zou moeten afnemen.

Via Stew Peters Show Rumble-account
Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Covid zwendel is aan het ontrafelen

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: