WHO kondigt aan dat COVID zal muteren als griep en waarschijnlijk zal blijven! Griep/COVID-vaccin worden daarom al getest

who-kondigt-aan-dat-covid-zal-muteren-als-griep-en-waarschijnlijk-zal-blijven!-griep/covid-vaccin-worden-daarom-al-getest

09-09-21 05: 43: 00,

Mike Ryan, uitvoerend directeur van het noodprogramma van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), spreekt op een nieuwsconferentie over het nieuwe coronavirus (2019-nCoV) in Genève, Zwitserland. Denis Balibouse | Reuters

CNBC rapporteert :

COVID-19 zal waarschijnlijk “blijven” nu het virus blijft muteren in ongevaccineerde landen over de hele wereld en eerdere hoop om het uit te roeien vervaagt, zeiden functionarissen van de Wereldgezondheidsorganisatie dinsdag.

“Ik denk dat dit virus bij ons zal blijven, en het zal evolueren zoals pandemische griepvirussen, het zal evolueren in een van de andere virussen die ons dan zullen treffen,” zei dr. Mike Ryan, uitvoerend directeur van het Health Emergencies Program van de Wereldgezondheidsorganisatie, op een persconferentie.

Daarom passend om de verbanden te begrijpen

Novavax begint beginfase proef voor gecombineerd griep/COVID-vaccin

NBC News meldt:

Vaccinontwikkelaar Novavax heeft woensdag aangekondigd dat het is begonnen met een proef in een vroeg stadium om zijn gecombineerde griep- en COVID-vaccin 19 te testen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: